Η Apple Κάνει Ακόμα Πιο Ισχυρή Τη Θέση Της Στην Κίνα

Apple Inc. CEO Tim Cook, δεξιά, China Mobile's Chairman Xi Guohua, αριστερά μαζί με μια πελάτισσα σε εκδήλωση στην Κίνα.

Η Apple ανακοίνωσε μια συμφωνία η οποία θα την κάνει ακόμα πιο ισχυρή εταιρεία στην αγορά της Κίνας. Η Apple πρόσθεσε την China UnionPay σαν επιλογή πληρωμής στο App Store της Κίνας.



Πριν από αυτή την συμφωνία, οι Κινέζοι καταναλωτές ο οποίοι ήθελαν να αγοράσουν εφαρμογές από το App Store της Apple, έπρεπε να το κάνουν μέσα από μια περίπλοκη μέθοδο από έναν προπληρωμένο τραπεζικό λογαριασμό. Σύμφωνα με την The New York Times, αυτό σήμαινε ότι θα έπρεπε να διαλέξουν μια τράπεζα που θα συνεργαστούν η οποία θα τους παρέχει εναν online κωδικό και μετά να κάνουν μια κατάθεση τουλάχιστον $8.

Με την UnionPay να συνδέεται στο λογαριασμό του iTunes, οι καταναλωτές της Κίνας θα μπορούν και εύκολα και γρήγορα να κάνουν τις αγορές τους.

Η Κίνα είναι δεύτερη μεγαλύτερη αγορά για την Apple μέσω των πωλήσεων του App Store ανεξαρτήτως της περίπλοκης μεθόδου πληρωμής η οποία υπήρχε ώστε να αγοράσει κάποιος εφαρμογές. Τώρα που η διαδικασία της αγοράς γίνεται ακόμα πιο εύκολη, οι πωλήσεις της Apple στο App Store εκτιμάται ότι θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο. Όπως αναφέρει και το άρθρο του Business Insider, "It's like putting App Store on steroids".

Πηγή www.businessinsider.com